Loading...

Over ons

Memako adviseert op het gebied van interieur concepten en styling. Wij ontwerpen en leveren op maat gemaakte interieuroplossingen en begeleiden bouwprojecten – van verbouwingen tot aan volledige nieuwbouwprojecten.

Zowel als adviseur als uitvoerder, streeft Memako altijd naar het creëren van een interieur op maat. Het plaatsen van een maatwerk keuken of luxueuze badkamer, het ontwerpen een heerlijke slaapkamer tot aan een compleet interieur, wij van Memako verzorgen het!

Ons team van vakspecialisten vertaalt uw ideeën en wensen moeiteloos door naar hét interieur van uw dromen.

Interieur oplossingen
Van op maat gemaakt meubilair in uw woonkamer, het plaatsen van een maatwerk keuken of luxueuze badkamer, tot aan het verzorgen van een compleet interieur, wij van Memako zorgen ervoor dat uw wensen vertaald worden naar een interieur op maat!

Interieur styling advies
Het creëren van een goede styling-mix waar kleuren en materialen op elkaar afgestemd zijn, zorgt voor een personaliseren van het interieur. De juiste styling-mix maakt een huis echt een thuis.


Projectmanagement
Kleinschalige verbouwingen of volledige nieuwbouwprojecten, ons team van vakmensen begeleiden uw bouwproject van A tot Z. Wij streven ernaar om het eindresultaat altijd naadloos aan te laten sluiten bij uw ideeën en wensen.